“Nëse fëmija rrëzohet, vritet e shkon në spital, thonë ku e ka pas nanën?”

Nga Emine Bajrami

Nëse fëmija rrëzohet, vritet e shkon në spital, thonë ku e ka pas nanën?
Nëse ska edukatë të mirë thonë i ka ngja nanës!
Kur të martohet pak mos me qenë n’terezi puna thonë çashtu e ka nanën!
Kur të habit mençuria dhe morali i tyre, thonë normal, po çfar nëne të mirë kanë..

Krejt puna te nëna, nuk është thënë kot:

“Të edukosh një mashkull është sikur ke edukuar vetëm një individ, ndërsa të edukosh një femër është sikur ke edukuar një shoqëri të tërë”