Ky është automobili më i shtrenjtë në botë

Kryetari i Bugattit, Stephan Winkelmann, në shtandin e Bugattit në Gjenevë ka deklaruar se automobili është shitur për 16,5 milionë euro të pabesueshëm.

Atë e vë në lëvizje motori Ë16 me vëllim 8.0 litrash me katër turbo, me fuqi të përgjithshme 1500 kalfuqi dhe 1600 neëton-metra si në modelet Chiron e Divo.