Izraeli fiton në Eurosong, një shqiptare e dyta, Shqipëria e 11’ta

Eurosong është fituar nga këngëtarja e Izraelit Netta me këngën Toy. Tre shqiptarët, që përfaqësuan Shqipërinë, Italinë dhe Qipron, gjithashtu janë renditur mirë në këtë festival europian të këngës.

Më e mira nga shqiptarët ka dalë këngëtarja Eleni Foureirja e cila ka përfaqësuar Qipron duke zënë vendin e dytë.

Ndërsa, Ermal Meta dhe Fabricio Mero, që kanë përfaqësuar Italinë, kanë marrë pozitën e pestë.

Këngëtari shqiptar Eugent Bushpepa, që me një këngë të mrekullueshme ka përfaqësuar Shqipërinë, është renditur i 11’ti.