Fillon zyrtarisht fushata #SantaChallenge

0
36

Qysh me realizu këtë sfidë?

– Merre një paketë 📦 dekoroje dhe mbushe me ëmbëlsira, ndonjë lodër, një kartolinë në emrin tuaj. Nëse mundeni bashkangjitjani ndonjë shallë 🧣 kapelë, e dorëza 🧤 për këto ditë të ftohta dimri.

Çka me bo pasi të kompletohet pako 🎁?

– Me telefonin tuaj, realizoni një video/foto selfie duke treguar se ti je bërë babadimri i dikujt tashmë dhe përmes postimit tuaj sfidoni 3 prej miqve tuaj për t’u bërë babadimër i dikujt njësoj si ju.

Kujt t’ja dhurojmë pakon 🎁?

– Nëse nuk keni kujt, at’her sillni tek ne dhe ne do i dhurojmë ato ku më së shumti do të ketë nevojë.

Mos harro, BABARIMRI JE TI 😉

Kjo fushatë realizohet nga “Për fëmijët në nevojë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here