Ditëve në vijim mot i kthjellët dhe me diel

Ditëve në vijim do të vazhdon të mbretërojë mot i kthjellët dhe me diel, mirëpo në vise të ulëta do të ketë inverzion termik, që do të kushtëzoj mot me mjegull apo vransira të ulëta, që mund të mbetet edhe orëve të ditës. Në këto pjesë të mbuluara me mjegull, do të mbajë mot i më i ftohtë, e temperaturat maksimale do të jenë më të ulëta nga vlerat e parashikuara.

Vlerat e ciilësisë së ajrit do të luhaten rreth vlerave të pashëndetshme, por kohëpaskohe do të zbresin edhe në vlera mesatare.

15.01.2020 – Kthjellët dhe me diell. Në mëngjes ngrica. Në vise të ulëta mjegull ose vransira të ulëta gjatë tërë ditës. Kryesisht qetë, me erë të lehtë drejtimesh të ndryshme 1-2m/s. Indeksi UV: 1.
16.01.2020 – Kthjellët dhe me diell. Në mëngjes ngrica, e në vise të ulëta mjegull ose vransira të ulëta që vende-vende mund të mbeten edhe gjatë ditës. Erë e lehtë nga krahu verior 1-4m/s. Indeksi UV: 1.