Burgu i Prishtinës, diskutohet të shndërrohet në muze

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione në mbledhjen e kaluar ka diskutuar lidhur me mundësinë që Burgu i Prishtinës të shndërrohet në muze.

Në këtë burg gjatë viteve 90, janë burgosur dhe maltretuar shumë qytetarë të Kosovës nga regjimi serb.