APLIKACIONI MË FANTASTIK NË VEND NGA ARTMOTION TANI ME OFERTË PROMOCIONALE!

0
219

Në prag të festave të fundvitit, Kompania Artmotion sjell ofertat promocionale të Aplikacionit më të kërkuar në vend.
Këtë radhë pakoja më e kompletuar Premium e cila ofron deri 240 kanale televizive, ofrohet për të gjithë klientët me çmim promocional, për vetëm 5.99/1 muaj, 29.99/6 muaj, apo 49.99/12 muaj.

Pakoja Premium përfshin të gjitha ligat e Sporteve të cilat Artmotion transmeton si: Superliga Kosovare në Basketboll, Superliga Kosovare në Futboll, Champions League, Bundesliga, NBA, Formula 1, Moto GP e Judo. E gjithashtu kanale vendore dhe ndërkombëtare, ato ekskluzive si: ALSAT M, KLAN KOSOVA e deri në 30 kanale turke duke përfshirë kanalet më të ndjekura si: TRT1 dhe 2, Star TV, TV8, Kanal D, e SHOW TV, e 14 kanale ekskluzive të cilat vetë menaxhohen nga Kompania.

Çfarë e bën të veçantë Aplikacionin Artmotion përpos ofrimit të programacionit më unik, është qasja nga të gjithë operatorët e internetit në vend, pra të gjithë abonuesit e këtyre ofertave promocionale do të kenë mundësi të ndjekin kanalet e preferuara në çdo vend dhe çdo kohë.

Aplikacioni Artmotion ofron një qasje në njërën nga pajisjet si: Telefon, Tablet, Laptop apo Smart TV.

E gjitha se çfarë u duhet të gjithë klientëve të cilët duan ta bëjnë përvete aplikacionin Artmotion , e të përfitojnë nga çmimet promocionale është të thërrasin në numrin pa pagesë 0800 20 60, apo të vizitojnë njërën nga pikat zyrtare të shitjes së Artmotion.