Tuesday, September 21, 2021
BallinaUnë Jam TiDogana e Kosovës sekuestron veshmbathje të falsifikuara

Dogana e Kosovës sekuestron veshmbathje të falsifikuara

Nën mbikëqyrje doganore dhe nën përgjegjësin e bartësit të së drejtës janë asgjësuar mallrat “tekstil dhe atlete” të markave të njohura; “Zara”, “Adidas”, “Nike”, “Hugo Boss”, “Lacoste”, “Chanel”, “Puma”, “Prada”, “Gucci”, “Gant”, “Polo Ralph Lauren” dhe “Tommy Hilfiger”, mallra këto të konfirmuara nga bartësi i së drejtës se janë të falsifikuara.

Sasia e mallrave të asgjësuar është 1970 copë.

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT