Monday, September 20, 2021
BallinaBIOKa filluar të bie numri i të hospitalizuarve në QKUK dhe në...

Ka filluar të bie numri i të hospitalizuarve në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme ka filluar të bie numri i të hospitalizuarve.
Sipas raportit të punës për datën 8 shtator 2021, për dallim nga dita e djeshme, QKUK, bashkë me spitalet rajonale, kanë 54 pacientë më pak të shtrirë.
Momentalisht, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 1120 pacientë.
Prej tyre, 986 janë të konfirmuar me COVID-19, 957 janë me oksigjeno-terapi dhe 78 në kujdesin intensive.
Në QKUK janë 407 pacientë të shtrirë, 408 të konfirmuar pozitivë dhe 355 me oksigjeno-terapi.
Klinika Infektive, 100 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 103 pacientë
Klinika Infektive III ( Interno), 74 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 94 pacientë
Mjekimi Intensiv COVID-19, 21 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 15 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë713 pacientë, 578 të konfirmuar me COVID-19
pozitivë dhe 602 me oksigjeno-terapi.
Spitali i Prizrenit, 163 pacientë
Spitali i Gjakovës, 87 pacientë
Spitali i Pejës, 203 pacientë
Spitali i Gjilanit, 101 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 28 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 54 pacientë
Spitali i Ferizajt, 77 pacientë
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT