Saturday, September 18, 2021
BallinaBIO1174 pacientë po marrin trajtim mjekësor nga COVID-19, në klinikat e QKUK-së...

1174 pacientë po marrin trajtim mjekësor nga COVID-19, në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme

1054 nga ta, janë të konfirmuar me COVID-19, 1017 me oksigjeno-terapi dhe 79 në gjendje të rënduar shëndetësore.
Në klinikave COVID-19, të QKUK-së, në trajtim janë 408 pacientë, 424 të konfirmuar me COVID-19, 368 me okisgjeno-terapi.
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 766 pacientë, 630 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 649 me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme.
Klinika Infektive, 99 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 108 pacientë
Klinika Infektive III ( Interno), 74 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 91 pacientë
Mjekimi Intensiv COVID-19, 22 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 11 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë
Spitali i Prizrenit, 173 pacientë
Spitali i Gjakovës, 104 pacientë
Spitali i Pejës, 214 pacientë
Spitali i Gjilanit, 118pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 29 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 53 pacientë
Spitali i Ferizajt, 75 pacientë
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT