Monday, September 20, 2021
BallinaBIOShSKUK: 1171 në trajtim nga COVID-19

ShSKUK: 1171 në trajtim nga COVID-19

Bazuar në raportin 24-orësh të klinkave COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 1171 pacientë, 38 më pak se një ditë më parë.
Nga numri i përgjithshëm i pacientëve, 1044 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 978 me oksigjeno-terapi dhe 73 në kujdes intensiv mjekësor.
Në QKUK janë të shtriër 398 pacientë të shtrirë, 391 prej tyre Covid-19 pozitivë, 349 me oksigjeno-terapi.
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 773 pacientë, 653 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 629 me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 104 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 109 pacientë
Klinika Infektive III ( Interno), 63 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 89 pacientë
Mjekimi Intensiv COVID-19, 20 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 10 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë
Spitali i Prizrenit, 171 pacientë
Spitali i Gjakovës, 106 pacientë
Spitali i Pejës, 212 pacientë
Spitali i Gjilanit, 128 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 29 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 50 pacientë
Spitali i Ferizajt, 77 pacientë
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT