Wednesday, September 22, 2021
BallinaAnkandArratiset i paraburgosuri nga Instituti i Psikiatrisë Forenzike, suspendohet mbikëqyrësi

Arratiset i paraburgosuri nga Instituti i Psikiatrisë Forenzike, suspendohet mbikëqyrësi

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se për shkak të arratisjes së të paraburgosurit I.SH nga Instituti i Psikiatrisë Forenzike, ka suspenduar mbikëqyrësin e Institutit të Psikiatrisë Forenzike, ndërsa tre zyrtarë të tjerë janë proceduar në komision disiplinor.

Deri te suspendimi është ardhur për shkak të dyshimit se zyrtarët korrektues gjatë kryerjes së detyrës zyrtare  kanë shkelur procedurat e sigurisë institucionale.

Lidhur me rastin, Shërbimi Korrektues i Kosovës ka iniciuar procedure disiplinore dhe ka caktuar Komisionin Hetimor të Brendshëm, i  cili do të hetojë rastin në tërsi.

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT