Wednesday, September 22, 2021
BallinaBIOShSKUK: Kemi krijuar hapësira me shtretër shtesë për trjatim të pacientëve me...

ShSKUK: Kemi krijuar hapësira me shtretër shtesë për trjatim të pacientëve me COVID-19

Menaxhmenti i SHSKUK-së, duke e parë situatën e krijuar dhe rritjen e ndjeshme të numrit të pacientëve të prekur me COVID-19, që po kërkojnë ndihmë në QKUK, ka krijuar hapësira me shtretër shtesë për trjatim të pacientëve.
Në dy katet e pjesës së përfunduar së fundmi të Klinikës Infektive II( Mjekësisë Sportive), pas pranimit teknik, janë vendosur rreth 80 shtretër shtesë.
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT