Tuesday, September 21, 2021
BallinaUnë Jam TiZhduket që tre ditë një grua në Ferizaj

Zhduket që tre ditë një grua në Ferizaj

Një grua është zhdukur që tre ditë në Ferizaj.

Zhdukjen e ka lajmëruar në polici bashkëshorti i saj i cili ka thënë se bashkëshortja e tij me datë 24 gusht është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas raportit të Policisë bashkëshorti nuk ka njohuri për vendndodhjen e viktimës.

Rasti po vazhdon të hetohet nga policia.

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT