Wednesday, September 22, 2021
BallinaAnkandFestivali AgroFesta 2021 vjen me 3 Ditë t’Gzueme!

Festivali AgroFesta 2021 vjen me 3 Ditë t’Gzueme!

Festivali tradicional i perimekulturës në Krushë të Madhe, AgroFesta, në edicionin e shtatë vjen me shumë aktivitete perimtare, kulturore dhe rekreative.

AgroFesta tash e disa vite mbledh në Krushë të Madhe qytetarë të shumtë nga i gjithë vendi, të cilët vizitojnë Krushën e Madhe dhe shohin nga afër përkushtimin e madh të krushjanëve dhe punën e tyre në prodhim të perimekulturave dhe produkteve te tyre.

Festivali sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 Gusht 2021.

Agrofesta organizohet në përkrahje të Komunës së Rahovecit.

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT