Monday, September 20, 2021
BallinaBIO137 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

137 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

100 të konfirmuar Covid-19 pozitivë
82 me oksigjeno-terapi
3 në gjendje të rënduar shëndetësore
Në QKUK, 88 pacientë të shtrirë, 51 prej tyre Covid-19 pozitivë, 61 me oksigjeno-terapi.
– Klinika Infektive, 51 pacientë
– Klinika e Pulmologjisë, 34 pacientë
– Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë
Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 49 pacientë, 45 prej tyre Covid-19 pozitivë, 21 me oksigjeno-terapi.
– Spitali i Prizrenit, 9 pacientë
– Spitali i Gjakovës, 14 pacientë
– Spitali i Pejës, 13 pacientë
– Spitali i Gjilanit, 7 pacientë
– Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
– Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT