Thursday, September 23, 2021
BallinaArtπ‘¨π’…π’†π’Ž π‘«π’†Μˆπ’“π’Žπ’‚π’Œπ’– 𝒗𝒋𝒆𝒏 π’Žπ’† π’†π’Œπ’”π’‘π’π’›π’Šπ’•π’†Μˆπ’ β€œπ‘΅π’–π’Œ π’†Μˆπ’”π’‰π’•π’†Μˆ π’…π’Šπ’„Μ§π’Œπ’‚ 𝒆 π’π’‹π’†Μˆπ’‚π’π’”π’‰π’Žπ’†β€ π’•π’†Μˆ π’Œπ’–π’“π’–π’‚π’“...

π‘¨π’…π’†π’Ž π‘«π’†Μˆπ’“π’Žπ’‚π’Œπ’– 𝒗𝒋𝒆𝒏 π’Žπ’† π’†π’Œπ’”π’‘π’π’›π’Šπ’•π’†Μˆπ’ β€œπ‘΅π’–π’Œ π’†Μˆπ’”π’‰π’•π’†Μˆ π’…π’Šπ’„Μ§π’Œπ’‚ 𝒆 π’π’‹π’†Μˆπ’‚π’π’”π’‰π’Žπ’†β€ π’•π’†Μˆ π’Œπ’–π’“π’–π’‚π’“ π’π’ˆπ’‚ π‘¬π’π’†π’π’Š π‘³π’‚π’‘π’†π’“π’Š

TΓ« enjten, me datΓ«n 5 Gusht nΓ« GalerinΓ« e MinistrisΓ« sΓ« KulturΓ«s hapet ekspozitΓ« nga artisti Adem DΓ«rmaku.

Aty do tΓ« prezantohen 50 punime tΓ« artistit, i cili pΓ«rdor ngjyra dhe teknika tΓ« ndryshme tΓ« artit tΓ« grafikΓ«s dhe luan me vijat dhe pikat mbi sfondet e pikturuara pΓ«r tΓ« krijuar narrativen e tij pamore.
NΓ« krijimtarinΓ« e tij ai i Γ«shtΓ« larguar rregullave klasike tΓ« vizatimit, pΓ«r t’u ndjerΓ« mΓ« i lirΓ« nΓ« shprehjen e ideve pamore.
Krahas optimizmit dhe lojΓ«s sΓ« gΓ«zuar e tΓ« sinqertΓ« me vijat, pikat dhe ngjyrat, nΓ« punimet e tij ka edhe ironi, ka edhe sarkazΓ«m, po njΓ« sarkazΓ«m gjithmonΓ« elegante.

Ju lutemi qΓ« tΒ΄i respektoni masat e rekomanduara nga IKSHPK dhe Ministria e ShΓ«ndetΓ«sisΓ« pΓ«r parandalimin e COVID-19.

Ekspozita do tΓ« qΓ«ndrojΓ« e hapur deri mΓ« 5 Tetor 2021.

- Reklama -
ARTIKUJ TΓ‹ NGJAJSHΓ‹M

MΓ‹ TΓ‹ SHIKUARAT