Wednesday, September 22, 2021
BallinaBIO111 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

111 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

59 të konfirmuar Covid-19 pozitivë
72 me oksigjeno-terapi
2 në gjendje të rënduar shëndetësore
Në QKUK, 78 pacientë të shtrirë, 36 prej tyre Covid-19 pozitivë, 56 me oksigjeno-terapi
– Klinika Infektive, 40 pacientë
– Klinika e Pulmologjisë, 38 pacientë
Në spitalet e përgjithshme, 33 pacientë, 23 prej tyre Covid-19 pozitivë, 16 me oksigjeno-terapi
– Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
– Spitali i Gjakovës, 8 pacientë
– Spitali i Pejës, 12 pacientë
– Spitali i Gjilanit, 8 pacientë
– Spitali i Mitrovicës, 1 pacient
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT