Wednesday, September 22, 2021
BallinaBIO106 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

106 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme

52 të konfirmuar Covid-19 pozitivë
63 me oksigjeno-terapi
3 në gjendje të rënduar shëndetësore
Në QKUK, 75 pacientë të shtrirë, 29 prej tyre Covid-19 pozitivë, 53 me oksigjeno-terapi
– Klinika Infektive, 34 pacientë
– Klinika e Pulmologjisë, 41 pacientë
Në spitalet e përgjithshme, 31 pacientë, 23 prej tyre Covid-19 pozitivë, 10 me oksigjeno-terapi
– Spitali i Prizrenit, 4 pacientë
– Spitali i Gjakovës, 9 pacientë
– Spitali i Pejës, 8 pacientë
– Spitali i Gjilanit, 9 pacientë
– Spitali i Mitrovicës, 1 pacient
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT