Monday, September 20, 2021
BallinaAnkandTë hënën seanca e Kuvendit të Kosovës

Të hënën seanca e Kuvendit të Kosovës

Data:  2 gusht 2021

Dita:  E hënë  

·    Seanca plenare e Kuvendit  ​

·    Vendi: Kuvendi i Kosovës 

·    Koha:  10:00 

- Reklama -

 Rendi i ditës

1.  Deklarimet jashtë rendit të ditës,
2.  Pyetjet parlamentare,
3.  Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për themelimin e institucionit te Operës së Kosovës si institucion i shërbimit publik,
4.  Debat parlamentar lidhur me punën Njëqind ditore të Qeverisë së Republikës së Kosovës,
5.  Zgjedhja e kryesuesit dhe dy (2) anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,
6.  Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave.

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT