Monday, September 20, 2021
BallinaAnkandTë mërkurën seanca e Kuvendit të Kosovës

Të mërkurën seanca e Kuvendit të Kosovës

Data:  28 korrik 2021

 

Dita:  E mërkurë  

 

 

- Reklama -

·   Seanca plenare e Kuvendit

 ​

·    Vendi:  Kuvendi i Kosovës

 

·     Koha:  10:00

 

 Rendi i ditës

 

 

1.   Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT