Wednesday, September 22, 2021
BallinaBIOIKShPK: VAKSINOHUNI! Mos lejoni mbylljen e të gjithëve nga pakujdesia e disave

IKShPK: VAKSINOHUNI! Mos lejoni mbylljen e të gjithëve nga pakujdesia e disave

VAKSINOHUNI! 🙏🙏🙏
MOS LEJONI MBYLLJEN E TË GJITHËVE NGA PAKUJDESIA E DISAVE!
ℹ️ KUDO QË HASNI PERSONA QË NUK JANË VAKSINUAR, I KËSHILLONI TË VAKSINOHEN PËR TË RUAJTUR SHËNDETIN E TYRE DHE TË AFËRMVE TË TYRE!
🙏 JU LUTEMI PËR KUJDES TË SHTUAR!
VIRUSI ËSHTË KUDO! VIRUSI VRET!
JU LUTEMI PËRMBAJUNI REKOMANDIMEVE!
VAKSINOHUNI!
MOS E NËNVLERËSONI VIRUSIN!
ℹ️ MOSVAKSINIMI PËRKEQËSON SITUATËN EPIDEMIOLOGJIKE, RRITË RASTET E SËMUNDJES, RRITË RASTET E VDEKJES, MBINGARKON INSTITUCIONET SHËNDETËSORE.
NE PO PUNOJMË PËR JU PA NDËRPRERË, ANDAJ NA NDIHMONI PAK QË TË JU NDIHMOJMË SHUMË!
NE JU TREGUAM QE 18 MUAJ SE MUND TA MBAJMË NËN KONTROLL COVID-19 SË BASHKU!
VAKSINOHUNI! 🙏🙏🙏
MBANI MASKA-SHPËTONI JETË! SË BASHKU KURSEJMË JETË!
ËSHTË NË DORËN E SECILIT TË KONTRIBUOJË NË KËTË SITUATË TË RËNDUAR DHE TË BINDNI SË PAKU NJË PERSON TË VAKSINOHET DHE T’I PËRMBAHET REKOMANDIMEVE TË INSTITUTIT KOMBËTAR!
ANDAJ JU LUTEMI: PËR HIRË TË SHËNDETIT TUAJ- VAKSINOHUNI!
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT