Monday, September 20, 2021
BallinaUnë Jam TiGjuan me arme zjarri në aheng familjar, rrezikon dasmorët

Gjuan me arme zjarri në aheng familjar, rrezikon dasmorët

Policia në Prizren pranoj një informacion se në fshatin Gjonaj, dëgjohen krisma nga arma e zjarrit. Njësitë policore reaguan menjëherë dhe e kuptuan se në një aheng familjar të organizuar, kishte të shtëna nga arma e zjarrit.

 

Ekipet policore të patrullës u asistuan edhe nga njësitë e forenzikës dhe fillimisht gjeten 4 gëzhoja të shkrepura nga një armë zjarri.

 

Si dëshmi materiale të njëjtat u sekuestruan dhe u informua Prokurori kujdestar, ku sipas urdhrit, policia kreu kontrolle tek dasmorët dhe në automjetet e tyre.

- Reklama -

 

Me ketë rast, fillimisht policia identifikoj si të dyshimtë B.M i lindur në vitin 1982, i cili u ndalua në afat prej 48 orë në mbajtje.

 

Gjatë intervistës në prezencë të avokatit mbrojtës, i dyshimti pranoi se i njëjti kishte gjuajtur me armë zjarri të tipit pistoletë Arex, modeli ReXzero1CP.

 

Në lidhje më këtë rast pistoleta e përdorur  u sekuestrua.

 

Rasti është duke u hetuar.

 

Përkundër thirrjeve dhe projektit “Festo me zëmër dhe jo me armë”, persona të dyshimtë përdorin armë zjarri duke rrezikuar jetën e pjesëmarrësve në ahengje familjare dhe qytetarët për rreth, aty ku banojnë. Policia do të reagojë fuqishëm në të gjitha rastet e paraqitura, andaj përgëzon qytetarët që raportojnë rastet e tilla.

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT