Thursday, September 23, 2021
BallinaBIOCOVID-19: Në ShSKUK po trajtohen 94 pacientë

COVID-19: Në ShSKUK po trajtohen 94 pacientë

Në bazë të raportimeve nga klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, në trajtim janë 94 pacientë, prej tyre 18 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 54 me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 84 pacientë

11 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë
54 me oksigjeno-terapi
1 në gjendje të rënduar shëndetësore

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 41 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 43 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 10 pacientë

7 të konfirmuar pozitivë
3 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë
Spitali i Gjilanit, 7 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT