Wednesday, September 22, 2021
BallinaAnkandNjoftimi nga Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë lidhur me shfuqizimin e ...

Njoftimi nga Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë lidhur me shfuqizimin e kufizimeve të lidhura me Covid 19

Gjatë udhëtimeve hyrëse drejt Gjermanisë nga shtetet jashtë BE-së, edhe më tej vlejnë kufizimet e qarta të udhëtimit.

Për udhëtarë nga Kosova me efekt nga data 04.07.2021 janë hequr kufizimet e udhëtimit drejt Gjermanisë. Mirëpo ju lutemi vini re që në rast të përkeqësimit të situatës së pandemisë Covid-19 në vend, kufizimet e udhëtimit në një rast të tillë mund të fuqizohen në afat të shkurtër.

Ju lutemi vini re: Për shkak të masave të kërkuara të sigurisë dhe higjienës, të ndërlidhura me pandeminë Covid-19, kapacitetet e pranimit në Zyrën e vizave edhe më tej janë të kufizuara.

Ne përpiqemi që megjithatë të ofrojmë sa më shumë termine që të jetë e mundur. Fatkeqsisht nevojat aktuale i tejkalojnë dukshëm kapacitetet tona.

Ju lutemi mos ejani në ambasadë pa termin, sepse hyrja mund të lejohet pa përjashtim vetëm me termin të konfirmuar.

- Reklama -

Të gjitha terminet konfirmohen me shkrim (e-mail).

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT