Wednesday, September 22, 2021
BallinaMërgata ShqiptareUdhëtimet në vendet e BE-së, MEPJ: Ja masat që ka vendosur secili...

Udhëtimet në vendet e BE-së, MEPJ: Ja masat që ka vendosur secili shtet

Pas rekomandimit zyrtar nga Këshilli i Bashkimit Evropian, të gjitha misionet shqiptare në vendet e BE janë udhëzuar të marrin dhe publikojnë informacionin e saktë mbi rregullat që janë në fuqi në secilin vend anëtar, për hyrjen në territorin e tyre të shtetasve të huaj.

Ky informacion, që përditësohet çdo ditë, është tashmë i aksesueshëm në faqen zyrtare të MEPJ, ku dhe mund të zgjidhni një vend në hartë dhe do tu gjenerohet informacioni i duhur për hyrjen në territorin e vendit respektiv.

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme rekomandon që para çdo udhëtimi në vendet e BE-së dhe në vende të tjera të botës, qoftë për turizëm apo punë, sigurohuni të keni informacionin e duhur për destinacionin tuaj.

Informacionin e plotë mund ta lexoni këtu:
https://punetejashtme.gov.al/al/informacion-mbi-levizjen-e-shtetasve-shqiptare-ne-shtetet-e-huaja

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT