Thursday, September 23, 2021
BallinaBIOÇfarë duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë gjatë verës

Çfarë duhet të hani për të shmangur barkun e fryrë gjatë verës

Gjatë verës ndodh të mos ndjeni nevojën për të ngrënë në sasi. Konsumi i lartë i ujit bën që barku i fryrë të jetë një problem i shtuar dhe aspak i nevojshëm gjatë kësaj periudhe. Gjithsesi, edhe këtë mund ta zgjidhni duke seleksionuar ushqimet që konsumoni! Çfarë ul barkun e fryrë?

Shalqini

Domate

Gjithë jeshillëqet e mundshme!

Kivi

- Reklama -

Kastraveca

Frutat e pyllit janë opsion i mirë!

Avokado

Burimi: Pop Sugar

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT