Wednesday, September 22, 2021
BallinaUnë Jam TiPolicia e Kosovës kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi

Policia e Kosovës kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
– E-mail adresa: info@kosovopolice.com

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT