Saturday, September 18, 2021
BallinaBIOSituata me COVID-19: Në SHSKUK po trajtohen 84 pacientë

Situata me COVID-19: Në SHSKUK po trajtohen 84 pacientë

84 pacientë, të dyshuar dhe të konfirmuar me COVID-19, janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, sipas raportit të punës për datën 30 qershor 2021.
Nga ta, 27 janë të konfirmuar pozitivë, 2 janë në gjendje të rëndë dhe 65 janë me oksigjeno- terapi.
Në QKUK janë të shtrirë 62 pacientë:
11 të konfirmuar me COVID-19
53 me oksigjeno-terapi
2 në gjendje të rëndë
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave
Klinika Infektive, 11 pacientë, 2 në gjendje të rëndë + 21 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë
Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 22 pacientë
16 të konfirmuar pozitivë
12 me oksigjeno-terapi
Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme
Spitali i Gjakovës, 1 pacient
Spitali i Pejës, 4 pacientë
Spitali i Gjilanit, 14 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient
Spitali i Mitrovicës, 1 pacient
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT