Monday, September 20, 2021
BallinaBIOShSKUK: 97 pacientë po trajtohen në klinikat dhe spitalet COVID

ShSKUK: 97 pacientë po trajtohen në klinikat dhe spitalet COVID

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 97 pacientë.
Sipas raportit të punës për datën 28 qershor 2021, 28 prej tyre janë të konfirmuar me COVID-19, 1 është në gjendje të rëndë dhe 78 janë në oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 77 pacientë:

13 të konfirmuar me COVID-19
66 me oksigjeno-terapi
1 në gjendje të rëndë

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 13 pacientë, 1 në gjendje të rëndë + 26 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë
Klinika e Pulmologjisë, 38 pacientë

- Reklama -

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 20 pacientë

15 të konfirmuar pozitivë
12 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 1 pacient
Spitali i Pejës, 5 pacientë
Spitali i Gjilanit, 12 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT