Monday, September 20, 2021
BallinaAnkandKonjufca në Bruksel, merr pjesë në Samitin e dytë të Parlamentit Evropian

Konjufca në Bruksel, merr pjesë në Samitin e dytë të Parlamentit Evropian

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka udhëtuar për vizitë zyrtare në Parlamentin Evropian, në Bruksel.

Konjufca do të marrë pjesë në Samitin e Dytë të Parlamentit Evropian me Kryetarët e Parlamenteve të Ballkanit Perëndimor, në të cilin do të diskutohet për rolin themelor të parlamenteve në procesin e zgjerimit të BE-së në epokën pas COVID-it dhe forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit parlamentar.

Siç thuhet në komunikatë, në kuadër të vizitës, kryetari i Kuvendit të Kosovës do të takohet edhe me Komisionin për Punë të Jashtme (AFET) dhe delegacionet e përhershme të PE për Ballkanin Perëndimor, si dhe me zv. Presidentin e Parlamentit Evropian, Fabio Massimo Castaldo.

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT