Tuesday, September 21, 2021
BallinaNë KërkimSonte "Në Kërkim" sjell rrëfimin e të mbijetuarit të dhunës seksuale gjatë...

Sonte “Në Kërkim” sjell rrëfimin e të mbijetuarit të dhunës seksuale gjatë luftës

“Në kërkim” sjell sonte rrëfimin e të mbijetuarit të dhunës seksuale gjatë luftës, dokumentar ky i cili transmetohet në Klan Kosova në orën 22:00.

Përmes këtij rrëfimi kërkohet integrimi i tyre, mos stigmatizimi dhe bëhet thirrje për aplikim për statusin si viktimë

Seria realizohet nga Oxygen Productions dhe transmetohet në Klan Kosova dhe në Art Doku./oxygenpress.info

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT