Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

0
56

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e radhës duke filluar nga ora 12:00.

Takimi do të jetë në sallën C301 në objektin e Kuvendit, transmeton Klan Kosova.

Në këtë mbledhje pritet të diskutohet për procesverbalet nga seancat e mëparshme, si dhe për shqyrtimin e raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për vitin 2020.

Këtu me poshtë keni rendin e plotë të ditës:

I. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:
1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
2. Pyetjet parlamentare,
3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për vitin 2020,
5. Formimi i Komisionit Ad-Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre (3) anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,
6. Formimi i Komisionit Ad-Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre (3) anëtarë të Komisionit të Pavarur për Media.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave