Mblidhen 13.450 euro për Shemin, nevojiten vetëm edhe 1550 euro

0
945

NJOFTIM: Mblidhen 13.450 euro për Shemin, nevojiten vetëm edhe 1550

Të dashur banorë, biznese e mërgimtarë të Hajvalisë. Zemërgjerësia dhe kontributi i juaj i madh, ka bërë që për vetëm për 3 ditë, të mblidhen 13.450 euro për ndërtimin e shtëpisë së Shemsi (Gani) Korçës. Faleminderit secilit prej jush. Tani po hyjmë në fazën finale të cilën do të donim ta përfundim sot, që të nisë sa më parë ndërtimi i shtëpisë. Nevojiten vetëm edhe 1550 euro. Ne Mundemi!

Shiko rastin: https://www.facebook.com/038HJV/posts/303152654766647

Të gjithë ju që dëshironi të ndihmoni, ju lutem na kontaktoni këtu: Facebook: Në mesazh të faqes Tel/Viber: 049/581-057 (Kujtim Gërbeshi) Tel/Viber/Whatsapp: +38344816348 (Albatrit Matoshi)