Fatime Kastrati e diagnostifikuar me tumor në veshkë ka nevojë për ndihmë

0
44

Nga Liridon Llozani

Të ndihmojmë me aq sa kemi mundësi!
Fatime Kastrati nga Karaçeva (Kamenicë – Dardanë), është diagnostifikuar me tumor në veshkë.
Operimi në Kosovë nuk është i mundur për zonjën Fatime, ajo duhet të dërgohet në Turqi. Zonja në fjalë ka vetëm një veshkë dhe shkalla e rrezikshmërisë për tu ballafaquar me dializën është shumë e lartë. Sidomos, tani pas rritjes së tumorit në veshkë!
Intervenimi robotik “robotic nephrone conserving surgery”, për të duhet të bëhet sa më parë në “Memorial Hospital”. Prandaj ju ftojmë të gjithëve t’i dalim në ndihmë me aq sa keni mundësi. Kostoja për familjen është e papërballueshme.
Kontakti:
Liridon Kastrati, djali i zonjës
+38349575696
Xhirollogaria bankare:
Fatime Kastrati,
Banka për Biznes
IBAN: XK051302090000890492