Apple Watches do të masë glukozën dhe alkoolin në gjak

0
62

Versionet e ardhshme të Apple Watch mund të jenë në gjendje të gjurmojnë presionin e gjakut, nivelet e glukozës, sipas MacRumors.

Teknologjia e zhvilluar nga Rockley bazohet në sensorë optikë, të cilët zbulojnë nivelet e substancave përmes lëkurës.

Apple siguron shumicën e të ardhurave të kompanisë ”Rockley Photonics”, që prodhon sensorët optikë.

Brezi i ardhshëm i sensorëve Rockley, pritet të mbërrijë vitin e ardhshëm, që përkon me prezantimin e modeleve të Apple Watch Series 8./ATSH