Turneu “Fadil Vokrri” do të mbahet, por me shumë ndryshime

0
78

Pandemia COVID-19, ka bërë që shumë aktivitet sportive këtë vit të pësojnë ndryshime, kjo gjithmonë duke pasur parasysh ruajtjen shëndetit të sportistëve.

Kështu organizatori i sivjetëm i turneut “Fadil Vokrri” ka pësuar disa ndryshime

Njoftimi i plotë më poshtë:

Turneu memorial “Fadil Vokrri” 2020

Organizimi i aktivitetit sportiv, për nder të legjendës së futbollit dhe Presidentit historik Fadil Vokrri i cili është tradicional duke u dalluar për një organizim të mirëfilltë dhe tejet atraktiv. Këtë vit si çdo aktivitet dhe pore e jetës jemi përballur me penalizime shkaku i pandemisë [Covd-19].

Turneu këtë herë do të pësoj ndryshim në format duke u zhvilluar vetëm një ditë e duke u reduktuar ndeshjet shkaku i masave të marra nga qeveria për mbrojtje nga virusi covid-19.