Njoftim për gjendjen e rrugëve për Brezovicë dhe Prevallë

0
42

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës njofton të gjithë qytetarët që kanë planifikuar që të udhëtojnë drejt Qendrës së Skijimit në Brezovicë dhe në Zonën Turistike të Prevallës, që të jenë të pajisur me pajisje adekuate dimërore.

Aktualisht, përkundër angazhimit të vazhdueshëm të kompanive për pastrimin e borës dhe mirëmbajtjen e rrugëve të kontraktuara nga Ministria e Infrastrukturës dhe ato të kontraktuara nga Qendra e Skijimit në Brezovicë, rrugët nuk janë lehtë të kalueshme.

Njoftim për gjendjen e rrugëve për Brezovicë dhe Prevallë!Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës, njofton të gjithë qytetarët që kanë planifikuar që të udhëtojnë drejt Qendrës së Skijimit në Brezovicë dhe në Zonën Turistike të Prevallës, që të jenë të pajisur me pajisje adekuate dimërore. Aktualisht, përkundër angazhimit të vazhdueshëm të kompanive për pastrimin e borës dhe mirëmbajtjen e rrugëve të kontraktuara nga Ministria e Infrastrukturës dhe ato të kontraktuara nga Qendra e Skijimit në Brezovicë, rrugët janë vështirë të kalueshme.

Posted by Agjencioni per Mbrojtjen e Mjedisit te Kosoves on Friday, January 25, 2019