Brezovica mbyllet për dy ditë, rrezik nga një ortek tjetër

0
94

lir Morina, drejtori i Agjencisë për Mbrojtje të Mjedisit në Kosovë, ka konfirmuar se Qendra e Skijimit në Brezovicë do të mbyllet për dy ditë.

“E gjithë qendra do të mbyllet për dy ditë si pasojë e ngjarjes dhe hetimeve që do të zhvillohet për rastin. Agjencia e Mjedisit ka paralajmëruar mbrëmë se gjendja është shumë e vështirë si pasojë e reshjeve shumë të mëdha dhe s’ka qenë e mundur të pastrohen as rrugët e as pista në Qendër”, ka thënë Morina, duke shtuar se mund të ketë rrezik për një ortek tjetër.

Ai ka shprehur ngushëllimet më të thella për familjen Daci dhe miqtë e tij, duke thënë se tashmë kanë filluar të hyjnë në menaxhim të ngadalshëm në Brezovicë, por theksoi se “e kemi kuptuar se duhet të shpejtojmë”.

“Kanë qenë dy orteqe, e njëri nga ta i ka zënë dy persona. Si pasojë, fatkeqësisht zotëri Daci ka mbetur pa shenja jete”, tha më tej ai.