97 vjeçarja pi 22 birra në ditë

0
555

Robertina Houbrechts, e cila është 97 vjeçe, konsumon 22 birra në ditë për të qëndruar në formë.

Kjo e moshuar belge ka vendosur të mos dëgjoj këshillat e mjekut. Edhe pse konsumon një sasi të lartë alkooli ajo gëzon një shëndet të shkëlqyer. Kamarierja e barit, Fanny e cila i shërben çdo ditë, shprehet se Robertina është një kliente e rregullt dhe e veçantë.

Ajo rrëfen se e moshuara kur zhytet në kujtimet e së shkuarës e kalon dhe numrin e 22 birrave. Fanny shton më tej, se duke qenë një kliente e rregullt, Robertinës i janë dhuruar 20 litra birrë nga lokali.