Mësoni se si do të duken shtëpizat e vendosura në sheshin e Vushtrrisë

0
25

Drejtori i Urbanizmit, Berat Sadiku, ka prezentuar pamjen e shtëpizave që do të vendosen në sheshin “Adem Jashari” të Vushtrrisë.

Këto shtëpiza do të jenë të destinuara për aktivitete si “Çajfest”, dhe “Dita e Patates”, duke ofruar kështu një infrastrukturë të duhur për zhvillimin e këtyre aktiviteteve.

Në vijim gjeni të plotë postimin e Drejtorit të Urbanizmit, Berat Sadiku.

Postimi i plotë :

Shtepizat qe do te vendosen ne Sheshin “Adem Jashari” me nje dizajn unik, i materializuar me dru-element i trashegimise tradicionale i formesuar ne frymen bashkekohore.

Edhe nje vend me shume per promovim te aktiviteteve te rinise sone./Ndertimi/OxygenPress.info