Alberie Hadergjonaj pranon se ka bërë ndërhyrje estetike

0
96

Këngëtarja Alberie Hadergjonaj thotë se ka operuar hundën e saj, për ta rregulluar estetikisht.

Ajo thotë se e kishte një hund të mirë dhe karakter, por teksa i pa të tjerat që bënin ndëryhrje e bëri edhe ajo.

“Nuk kam botoks se ata që kanë nuk kanë mimika”, tha ajo, që pranoi se ka pas bërë, por më nuk ka.

Deklaroi që ka dëshirë poshtë syve të ketë një ndërhyrje, por që sipas saj, nëse e bën do jetë me laser.

“Gabimi më i madh në jetë që e kam operuar hundën. Më japin komplimente, por më mirë sikur ta kisha natyralen”, tha ajo në Oxygen Show, transmeton OxygenPress.info