Në Gjermani bllokohen rrugët nga reshjet e borës

0
22

Reshjet e borës kanë mbuluar rrugët të cilat janë bërë vështirë të kalueshme. Sipas disa pamjeve, shihet se nga bora është bllokuar rrugët qytetin e Mynhenit.

Derisa, policia dhe njësia e zjarrfikësve gjendën në vend të ngjarjes dhe po mundohen të bëjnë tërheqjen e kamionit të bllokuar.

Për pasojë, një kamion gjatë mbrëmjes së sotme ka rrëshqitur duke bllokuar rrugën.