Festat me Mr.Bean!

0
182

Publiku e njeh si njeriun më komik. Është Rowan Atkinson, i njohur si “Mr. Bean”

“Mr. Bean” është një komedi televizive britanike e krijuar nga Rowan Atkinson dhe Richard Curtis në vitet e ‘90.

Atkinson e ka luajtur rolin e karakterit kryesor, Mr. Bean, dhe ka qenë njëri prej tre skenaristëve, bashkë Curtis dhe Robin Driscoll.

Auld Lang Syne! 🎶

Happy New Year! 🎉

Posted by Mr Bean on Monday, December 17, 2018