Horrori i ri i Netflix ‘Bird Box’ po i lë njerëzit të tmerruar

0
24

Netflix vazhdon të japë dhurata dhe ju mund të keni vënë re se ekziston një origjinal i ri i Netflix që është shtuar së fundmi. Ajo quhet Bird Box dhe është tepër i frikshëm.

Shumë njerëz kanë lavdëruar performancën e Sandra Bullock, e cila luan një nënë të dy fëmijëve duke përjetuar vështirësitë e pashmangshme të jetesës në një botë post-apokaliptike, shkruan radiourbanfm.

Sinopsia e filmit shpjegon: “Kur një forcë misterioze po mbyt popullsinë e botës, vetëm një gjë është e sigurt: nëse e shihni atë, ja u merr jetën tuaj”.

Me këtë në mendje – një grup i të mbijetuarve, duke përfshirë Bullock dhe fëmijët e saj, vendosin të mbulojnë të gjitha dritaret në shtëpi dhe të mbulojnë sytë sa herë që duhet të dalin jashtë.