Mësoni pse Adelina Thaçi u kërkon falje policëve

0
28

Adelina Thaçi u ka kërkuar falje të gjithë të afërmve të saj. Duke treguar se para prezantimeve që ka, është shumë e stresuar, dhe me raste është edhe nervoze me të tjerët, shkruan OxygenPress.

“Para prezantimeve pak tjetërsohna, ndoshta prej përgjegjësisë dhe stresit , ndonjëherë jam  edhe nervoze dhe flas më shumë. Gjithmonë pasi të kryhet ai prezantim ose atë përgjegjësi që e kam pas  ju kërkoj falje”, thotë Thaçi.

Ajo përmend edhe një kërkim falje “të lezetshme”, siç e quan ajo.

“Isha duke përfunduar një punë, vjen koha për ta marrë vajzën në shkollë, tek katedralja e trakës së mesit, ka qenë komunikacioni shumë i dendur, vjen një kerr i policisë  edhe e sheh që unë kam dalur përpara, ma bëjnë me dorë, mendoja që më thanë të eci. Unë vazhdova. Edhe polici më thotë qysh vazhdove, edhe qaq keq u ndiva. Mendova me shku edhe në polici me kërku falje”, përfundon ajo.

Ajo u ka kërkua falje pulbike  policëve të trafikut./OxygenPress.info