62 vjeçari ribashkohet me qenin e tij të humbur

0
31

62-vjeçari GiorgiBereziani humbi qenin e tij në vitin 2015. Ai vendosi postera dhe më në fund, punonjësit në një shtëpi të operës në Tbilisi, në Gjeorgji panë  qenin e zi dhe të bardhë që shihte rreth lagjes dhe e quajti pronari.

Ndërsa Bereziani i afrohet, duket se mund të jetë i trishtuar ai thotë: “Jorge, a je ti? O i dashur djalë, si je ti, djalosh?”

Në këtë pikë, është në rregull të qaj, nuk do t’i tregoj askujt.

Qeni vazhdon të vërshojë bishtin e saj me zjarr, të zhuritur, dhe të lundrojë drejt pronarit të tij.

Video vazhdon si Jorge është e bashkuar me anëtarët e tjerë të familjes së tij të humbur gjatë.

Në video shihet se si qeni ka një shirit të verdhë në veshin e tij. Sipas Viralhog, kjo është për shkak se ai ishte vaksinuar nga kontrolli i kafshëve dhe u pastrua për të jetuar në rrugë.

Tani nëse ke një qen, shko ta përqafosh atë dhe  premtoj se nuk do të lejosh që ata të zhduken ashtu./Oxygenpress.info