Shakira hap dy shkolla në Kolumbi

0
37

Shakira ka hedhur themelet e dy shkollave në Kolumbi, në vendëindjen e saj.

Këngëtarja dhe filantropja e famshme ka vizituar qytetin historik të Cartagena dhe vendosi gurëthemelet e para në një shkollë që do të shërbejë për një mijë fëmijë.

Pastaj edhe në qytetin e Barranquilla ajo inauguroi ndërtimin e një strukture të ngjashme për dhjetëra nxënës tjerë.

Ndërtimi i shkollave do të financohet nga Pies Descalzos, një fondacion i drejtuar nga Shakira, që aktualisht menaxhon tre shkolla për fëmijët e pafavorizuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here