“Besa e shqiptarëve arrin në të gjithë botën”

0
78

Nuseir Yassin, një bloger izraelit ka shpërndarë një video përmes së cilës promovon “besën e shqiptarit”.

Kjo video ka marrë mijëra klikime në rrjetet sociale menjëherë pas publikimit.

Në këtë video përmendet roli i Shqipërisë gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe refuzimi i shqiptarëve që të dorëzonin hebrenjtë tek nazistët, diçka që u kishte rrezikuar jetën.

Në këtë video shihet edhe presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta.

“Falënderoj video-blogerin izraelit Nuseir Yassin për promovimin e shkëlqyer të Shqipërisë. “Besa” është një nga elementët thelbësore të karakterit dhe shpirtit tonë kombëtar, që i identifikon shqiptarët dhe Shqipërinë si një shembull qëndrese, bashkëjetese dhe harmonie ndërfetare”, ka shkruar Meta.

The "B" Word!

In Albania, if you give the "B" word…then you pretty much have to keep your word! So what is the "B" word? Thank you so much to the President of Albania Ilir Meta for participating in this video! Great meeting you! INSTAGRAM: @NasDailyGROUP: Nas Daily Global

Posted by Nas Daily on Saturday, October 20, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here