Yoga dhe meditimi, mësoni më shumë për rëndësinë që kanë

0
225

Joga ndihmon në menaxhimin e stresit dhe lodhjes duke ju mbajtur të relaksuar e të freskët gjatë ditës.

Gjithashtu, ushtrimet e vazhdueshme ne joga ndihmojnë ne rritjen e fleksibilitetit dhe forcimit te muskujve.

Yoha përmirëson respirimin, energjinë, vitalitetin dhe qëndrimin.

Në Termokis në Prishtinë organizohet yoga dhe meditim javor dhe njofton që aty sot mësohet dhe praktikohet Hatha Yoga.

Hatha Yoga është kategori e përgjithshme që përfshin shumicën e stileve të yoga-s.

Është një sistem i vjetër që përfshin praktikimin e pozicioneve të yoga-s dhe ushtrimeve të frymëmarrjes, të cilat ndihmojnë të sjellin paqe në mendje dhe trup, duke u përgatitë për praktika më të thella shpirtërore, siç është meditimi./OxygenPress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here